برگزاری نخستین همایش ملی سنجش کلاسی: چالش ها، دستاورد ها و فرصت های تضمین کیفیت در آموزش و پرورش

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۳ کد : ۲۴۶۱۳ اخبار روز
تعداد بازدید:۹۹
نخستین همایش ملی سنجش کلاسی: چالش ها، دستاورد ها و فرصت های تضمین کیفیت در آموزش و پرورش در دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

نخستین همایش ملی سنجش کلاسی: چالش ها، دستاورد ها و فرصت های تضمین کیفیت در اردیبهشت ماه سال 1403 با همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

هدف این همایش بررسی ریشه‌یابی نقاط ضعف سنجش کلاسی و راه‌های مرتفع کردن این نقاط ضعف و در نتیجه ارائه راهکارهایی برای ارتقای سواد سنجش معلمان در جهت یادگیری بهتر دانش‌آموزان است.

پژوهشگران و علاقه مندان میتوانند با در نظر گرفتن تاریخ های ذیل مقالات خود را ارسال کنند:

مهلت ارسال چکیده 25 اسفند 1402
مهلت ارسال مقالات 25 فروردین 1403

لازم به ذکر است که مقالات برتر در مجله علمی پژوهشی چاپ خواهد شد و به برگزیدگان جوایزی اعطاء خواهد شد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت اختصاصی همایش مراجعه کنند:

سایت همایش

نظر شما :